Camping

Onze camping  heeft zich genesteld  te midden van een bos met eikenbomen, liggend  in een uitzonderlijk en bijzonder milieu waar veel ruimte en plaats is voor de natuur. Op 6 ha bieden  wij  kwaliteitsstaanplaatsen  en verhuurmogelijkheden aan voor ieders budget. In het groene bos tussen een muur van leibomen  kunt u verzekerd zijn van  privacy om te ontspannen en niets doen..

U kunt genieten van de geluiden van de vogels en het spotten van eekhoorns en cicaden op de meer dan  3,5 hectare campingterrein en 3 hectare bos.  In het voorjaar kunt u  de wilde  vegetatie/planten , afgewisseld met diverse soorten wilde orchideeën bewonderen.

Bij het chalet bovenaan de camping bevinden zich ook geitjes en kippen die u kunt bewonderen en waar u restanten brood kunt brengen.

Uw activiteiten ter plaatse

Bij  aankomst zullen Gaëlle en Christian u een enthousiaste ontvangst geven. Christian zal behulpzaam zijn, als u er de  behoefte aan heeft, om uw caravan naar de staanplaats  te brengen.

U kunt zich aan een aantal vrijetijdsbestedingen wagen:  sportanimatie, aqua gym, wandel- of fietstocht , boogschieten, deelname aan een oriëntatieloop. Daarnaast zijn er diverse faciliteiten op de camping zoals: trampolines, opblaasbare speelmateriaal Multi-sportterrein, een plek om jeu de boules te spelen, tafeltennistafel, biljarttafel, voetbalspel.

U zult zich in ons waterpark amuseren met zwembad, glijbaan jacuzzi. 

Onze service

Op de receptie  kunt u  terecht voor briefkaarten, postzegels, trajecten voor fiets- en wandeltochten, rondleidingen welke door de VVV zijn samengesteld. Bezoek wijnkelders en andere interessante bezienswaardigheden.

Voor het ontbijt kunt  u onze gebakjes/broodjes  en onze verschillende broden proeven (en reserveren) zowel bij de kruidenierswinkel als op het terras van het restaurant.

Op de camping er is een (koffie)bar, restaurant, bakkerij, kruidenierswinkel en er kunnen afhaalmaaltijden worden besteld.

Openingstijden

Het zwembad: in juni tot 30 september.  In oktober, maar dan uitsluitend per reservering

Verhuuraccomodaties: van 08 mei tot 30 september

De staanplaatsen van camping: van 08 mei tot 30 september

De animatie: juli en augustus