Onze service

Onze 4-sterrencamping biedt u het hele jaar door kwaliteitsdiensten !

Receptie Openingstijden van 8:00 tot 18:00

Om  u een aangenaam verblijf te waarborgen, zult u bij de receptie allerlei inlichtingen en vereiste folders aantreffen.

De geografische ligging van de Camping biedt u de mogelijkheid om de bijzonderheden van  de streek van de Lot/Garonne zowel die van Dordogne als die van de Lot goed en gemakkelijk te bezoeken.

Dit gebied verbergt talrijke rijkdommen: op historisch of gastronomisch  gebied of sportactiviteiten, ontspanning voor zonnige dagen. Ga de kastelen, de vestingen, de Bastides  en de mooie dorpen van Frankrijk ontdekken.

U zult zeker  van de aangename markten van het Westelijke Zuiden houden, U kunt uw hart bij alle stalletjes ophalen  tijdens de nacht/avondmarkten. Of gaat u misschien de wijnkelders van Cahors, Bergerac of de Gascogne bezoeken?

Voor de liefhebbers van  de min of meer lichamelijke sportactiviteiten kunnen wij mooie tochten  te voet, of per fiets aanraden en waarom ook niet  eens  te paard om de verscheidenheid van de landschappen en zijn kleuren te bewonderen.

Dankzij een partnerschap met ons zult u tegen een voordelig tarief in het Walibi-park van Agen kunnen verblijven .Ook  met het Avonturen (klim)park, Parc en Ciel, dat heel dichtbij ligt, is er een overeenkomst.

Voor uw gemak zijn er in de omgeving supermarkten te vinden: zowel in Monflanquin als  in Fumel.

Let op: voor alle dringende gevallen dient u altijd een afspraak te maken en uw medicijnen mee te nemen indien u een arts wilt raadplegen. Ook tandartsen en garagisten e.d. werken op afspraak. 

Kruidenierswinkel

Wij staan dagelijks tot uw beschikking van 8:00u tot 12:00u en van 15:00u tot 18:00u.

Om een aangename vakantie te hebben is het ontbijt belangrijk. Wij bakken elke ochtend zelf verschillende croissants, stokbroden en broodjes voor u mits u dit dan s.v.p. de avond van te voren aan ons doorgeeft.  U kunt uzelf ook een plezier doen door uw ontbijt in de zon op het terras van het restaurant te bestellen en daar op te eten.

In  de winkel zult u verschillende streekproducten of artikelen voor kleine reparaties aantreffen. 

Alle ochtenden ontvangen wij Franse en buitenlandse kranten.

- Internet-toegang, gratis en veilig, te ontvangen :bereik is alleen bij de bar/terras/snackbar

- Wasserij

- Machines: wasmachine en droger.

- Voor de wasmunten kunt u bij de receptie  of de kruidenierswinkel terecht als ook voor de vereiste producten.

Sanitaire voorzieningen

Beide sanitaire gebouwen worden standaard twee keer per dag schoongemaakt. Nu met COVID-19 zijn er extra maatregelen genomen. Het schoonmaken is verhoogd naar 3 keer per dag, desinfectiemiddelen zijn aanwezig en in het grote sanitairgebouw geld eenrichtingverkeer. In geval van problemen of moeilijkheden van de sanitaire voorzieningen meldt u ons dit dan z.s.m. Jonge kinderen moeten door de ouders vergezeld worden in deze sanitaire gebouwen.

In beide sanitaire voorzieningen bevinden zich ruimte douchegelegenheden. In het grootste sanitair gebouw bevinden zich tevens ruime voorzieningen voor kleine kinderen en baby’s.

Toegankelijkheid

Onze camping is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit, maar het is niet aanbevolen voor rolstoelgebruikers, omdat onze camping op verschillende niveaus ligt, dus het is moeilijk om er te komen.

Niettemin hebben we sanitaire voorzieningen en opritten gemaakt om de toegankelijkheid te verbeteren.

Ons zwembad is niet toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Faciliteiten

Voor degenen die een elektrische auto hebben, zijn wij niet uitgerust voor de aansluiting en het opladen van deze voertuigen.